Papieren AD minder negatief over Feyenoord dan AD.nl


Normaal lees ik het nieuws voornamelijk via internet maar vandaag kreeg ik bij toeval een papieren AD van afgelopen maandag in handen. Daarin citeert het AD Raymond Salomon die betwijfelt of de in Eindhoven opgepakte hooligans wel Feyenoord fans waren.

Los van de vraag of de hooligans Feyenoord fans waren neemt hij het in dit artikel zowaar enigszins op voor de supporters door zich af te vragen waar je de grens moet leggen bij het opleggen van een stadionverbod enkel en alleen omdat iemand herkenbaar is als Feyenoordfan.  Of zoals hij het zo mooi zegt “Vraag eens of ze ANWB lid zijn ? Waarschijnlijk ook een hoop”. Ook Eric (daar ben ik weer) van Dorp laat in dit artikel weten het niet eens te zijn met het feit dat de media weer de link met Feyenoord benadrukken.

Van dit hele artikel is echter op AD.nl bijna niets terug te vinden.  Alleen het citaat ‘Of het hier nu om echte Feyenoord-hooligans gaat, of niet, door de kledingkeuze en het zingen van liederen hebben ze in elk geval de associatie gelegd met de club. Buitengewoon treurig dat hiermee de naam van Feyenoord opnieuw in diskrediet wordt gebracht,’  was schijnbaar internetproof. Aangezien het AD voornamelijk in de regio Rotterdam wordt gelezen zou je haast gaan denken dat de rest van Nederland niet mag weten dat iemand van de clubleiding zowaar eens een uitspraak heeft gedaan in het belang van de fans.  Natuurlijk is dit niet zo en natuurlijk heeft ook de clubleiding totaal geen invloed op wat men buiten groot Rotterdam mag lezen maar vreemd is het wel.

Advertenties

1 reactie

Opgeslagen onder Feyenoord, Privé

Een Reactie op “Papieren AD minder negatief over Feyenoord dan AD.nl

  1. Probeer ook de bron van het artikel “Stop vertoning foto’s” op Lunatic News maar eens op AD.nl te vinden. Succes !!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s