Persbericht : VVV benoemt Ed Janssen tot erelid


VVV Venlo laat weten oud jeugdspeler Ed Janssen naar aanleiding van zijn optreden als scheidsrechter bij de wedstrijd Feyenoord – VVV te benoemen tot erelid.

De argumentatie van deze benoeming is als volgt :

Tijdens de eerste wedstrijd van VVV Venlo die Ed Janssen van de KNVB als scheidsrechter mocht leiden heeft hij duidelijk blijk gegeven te beschikken over een grote mate van clubliefde. Hoewel het uiteindelijk niet tot het gewenste resultaat heeft geleid heeft hij er alles aan gedaan de 3 punten aan zijn oude club te geven.

Waar de spelers van VVV Venlo faalden in de afronding heeft Ed Janssen minstens twee maal door gebruik te maken van zijn bevoegdheden als scheidsrechter voorkomen dat Feyenoord op voorsprong kon komen. Een keer door het afkeuren van een doelpunt en een maal door het niet toekennen van een strafschop. Ook heeft hij overduidelijk bewust de gele kaarten zo lang mogelijk op zak gehouden terwijl het aantal en de ernst van enkele overtredingen van VVV Venlo zeker reden was geweest om veel eerder in de wedstrijd een gele kaart te geven.

VVV Venlo heeft er alle begrip voor dat Ed Janssen ook een aantal overtredingen wel heeft bestraft om zo de schijn van partijdigheid te voorkomen en neemt hem dat dan ook niet dusdanig kwalijk dat dit zijn benoeming tot erelid in de weg kan staan.

VVV Venlo is Ed Janssen zeer erkentelijk voor zijn inzet en spreekt dan ook de verwachting uit dat – indien de KNVB daar aan meewerkt – het niet bij deze ene keer zal blijven.

 

 

 

N.B. Dit fictieve persbericht is satirisch bedoeld. De schrijver heeft niet de bedoeling iemand hier mee te kwetsen.
De schrijver is niet verantwoordelijk voor het onvolledig of aangepast overnemen van dit fictieve persbericht

Advertenties

2 reacties

Opgeslagen onder Feyenoord, Privé

2 Reacties op “Persbericht : VVV benoemt Ed Janssen tot erelid

  1. Erik

    Gossie, ff satirisch hakken op de scheids. Moet gezegd … een knap staaltje aandacht afleiden van Bloody Sunday (‘ll remember it forever 10-0). Get a life popie jopie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s