FBC speelt gelijk tegen Business Club FC Twente


De Feyenoord Business Club (FBC) heeft afgelopen zaterdag voorafgaand aan de competitiewedstrijd tussen Feyenoord en FC Twente in De Kuip een oefenduel gespeeld tegen de Business Club van Twente.

De wedstrijd op Varkenoord, die een gezamenlijk initiatief van de beide Business Clubs was, eindigde in 1-1. De thuisspelende ploeg had zich voor de gelegenheid versterkt met oud-Feyenoorders Peter Houtman, Peter Brunings, Ben Wijnstekers en Tinus Bosselaar.

Na afloop van het duel genoten de leden van de twee Business Clubs van een gezamenlijke maaltijd in het Maasgebouw, waarna de tribunes van De Kuip werden opgezocht voor de wedstrijd Feyenoord tegen FC Twente.

De Feyenoord Business Club speelt vaker wedstrijden tegen Business Clubs van andere betaald voetbal organisaties. Zo zal de FBC het voorafgaand aan de uitwedstrijd van Feyenoord tegen FC Twente op 30 januari 2011 wederom opnemen tegen de Business Club van Twente. ‘Dit soort wedstrijden zijn op de eerste plaats heel gezellig en daarnaast natuurlijk bedoeld om de onderlinge banden met andere Business Clubs aan te halen’, zei Peter Brunings, manager sales van Feyenoord.

Bron: Feyenoord.nl

Advertenties

Een reactie plaatsen

Opgeslagen onder Feyenoord, Privé, Zakelijk

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s