ME’ers halen uit bij tramhalte


Lunatic News 18 oktober 2010- 18:00

Naar aanleiding van de oproep van de Commissie Supporterszaken (CSZ) stromen de reacties binnen, zo ook bij LN. Naast ooggetuigeverslagen worden ook foto’s en filmpjes meegestuurd (waarvoor dank). Echter, onderstaand filmpje is te schokkend om direct in de map van de CSZ te laten verdwijnen.

Zoals wel vaker is het geweld eenzijdig en wel vanaf de kant van de Mobiele Eenheid. De ME dus, een onderdeel van de politie, u weet wel: die mensen die de openbare orde moeten handhaven. En dus niet -zoals keer op keer bij het voetbal- zelf het geweld uitlokken.

We hebben beeld:

Een groep mensen, zowel bezoekers van Feyenoord – FC Twente als gezinnetjes die net bij de Pathé vandaan komen, staat op de tram naar huis te wachten. De tram laat vrij lang op zich wachten en nog voordat deze er eindelijk is :
Uit het niets worden een aantal arrestaties verricht. Als omstanders hier wat van zeggen, worden direct de latten getrokken. Alles en iedereen krijgt klappen. Terecht of onterecht maakt voor de blauwe helden niets uit. Let ook even op die diender die op 0:54, terwijl hij wegrent, nog even een meisje een blauw scheenbeen bezorgd!  Held !

Ondertussen is het dus de ME zelf die de tram blokkeert. Als ze deze gewoon hadden laten rijden, was iedereen ingestapt en was er niets aan de hand geweest…

Advertenties

Een reactie plaatsen

Opgeslagen onder Feyenoord, Privé

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s